Med Ecsters delbetalning kan du handla idag och betala i en takt som passar dig

Så funkar delbetalning
En delbetalning innebär att du fördelar betalningen över ett visst antal månader istället för att betala hela köpet på en gång. Vanligt är att dela upp betalningen på 6, 12, 24 eller 36 månader. 
Fast månadskostnad
Du har en fast månadskostnad för varje delbetalning. I butiken får du information om vilken ränta som gäller. När du köpt din vara är det vi som hanterar dina fakturor och ger dig personlig service om det är något du undrar kring betalningen.
Enligt gällande avtal debiterar vi en administrativ avgift för varje delbetalning. Vi debiterar även en administrativ avgift för utnyttjad kortkredit.
Tydlig översikt
Du kan logga in för att se hela din betalplan, alltså hur mycket du ska betala varje månad och hur många månader du har kvar tills hela köpet är betalt. Du kan när som helst göra en extra inbetalning eller betala hela beloppet. Undrar du över något kring din betalning har vi en välbemannad och kunnig kundservice som hjälper dig.
Vad kostar det?


Exempel 1:
Du har gjort ett köp för 10 000 kr och har valt att dela upp köpet på 12 månader till 0% ränta. Uppläggningsavgiften är 295 kr och det tillkommer en administrativ avgift på 29 kr. Din månadskostnad blir då 887 kr. Efter 12 månader kommer du att ha betalat totalt 10 643 kr. Det innebär en effektiv ränta på 12,31%.
Exempel 2:
Du har gjort ett köp för 10 000 kr och har valt att dela upp köpet på 12 månader till 0% ränta. Uppläggningsavgiften är 395 kr och det tillkommer en administrativ avgift på 39 kr. Samma månad väljer du att dela upp ytterligare ett köp på 15 000 kr som du gjort med ditt Ecster-kort. Du delar upp köpet på 6 månader till 0% ränta. Uppläggningsavgiften är 295 kr och den administrativa avgiften är 29 kr.
Din månadskostnad för dina två delbetalningar blir då 3 483 kr under första 6 månaderna och därefter 905 kr i ytterligare 6 månader för din kvarvarande delbetalning. Efter 12 månader kommer du att ha betalat totalt 26 332 kr, vilket innebär en effektiv ränta på 14,21 %.