Profilryttare
 

Paradressyr blev min, Kristina Alderheims, gren efter en olycka 2009. Tillsammans med min häst Banjo har det nu blivit medaljer på SM och internationella starter. Spännande fortsättning följer.

Tävlingsryttare eller ej behövs ett gott team kring ett ekipage. Och i det teamet har förstås en ändamålsenlig sadel en viktig roll. Jag är tokglad att jag hittat till Mustang Saddlery som visar sådan respekt och ödmjukhet inför både mig och min häst. I början - och oskadad - av min karriär trodde jag att sadeln bara behövde passa hästen, men nu vet vi bättre.

Namn: Alexandra Jurå 
Häst: Kiral V född 2015 efter Contener/Calypso. 
Disciplin: Fälttävlan
Född: 4/3-95 
Från: Harbo (Uppsala)
Utbildning: C- tränare 
Största merit: Bästa svensk på EM i Italien 2016
Jobb: Lämnade huvudkontoret på Back on Track och började heltid på Team Jurå Coaching för att gör det jag brinner för-UTVECKLING.
Assistent: Min hund Aussie Melker


Nu lämnar Alexandra Jurå Back on Tracks huvudkontor för att kunna coacha ännu fler. Efter flera år i landslaget erbjuder @teamjuracoaching träningar i hoppning, dressyr & terräng. Även mentalcoaching, tillridning/inridning ponny/häst och kurser. Alexandra Jurå är C-tränare och professionell fälttävlans ryttare som ridit i det svenska landslaget mellan 2013-2016. Detta har lett till flera meriter som bl.a. både SM & NM brons samt bästa svensk på EM i Italien-topp 30 i Europa 2016. 

”Jag rekommenderar Mustang Saddlery till mina elever idag så det kändes som en självklarhet att ha Mustang Saddlery med i teamet. De har verkligen ett brett sortiment av sadlar som passar de kan skräddarsy till alla. Jag är så tacksam och stolt att ha en av Sveriges kunnigaste och bredaste sadelmakare på marknaden i teamet. Det bästa är att du alltid kan byta ut din sadel emot någon annan om du tröttnat eller om det inte passar längre! ”

Nyfiken på att veta mer om mig? Kika gärna in Team Jurå Coaching eller Alexandra Jurå på Instagram  

Mitt namn är Emmalouise Wendin Löwgren, född -94 och är bosatt norr om Uppsala omringad av våra fantastiska hästar. Jag började min elitsatsning -15 tillsammans med Cosmo, och i år är vi aktuella för vårt första svenska mästerskap tillsammans. Lag-SM 2019!

Stallets egna ”Black Beauty” är femåriga Matheo. Målet tillsammans med honom under -19 är bland annat Falsterbo och Jönköping Horse Show.


Att skapa trygga och starka hästar är något jag brinner för. Mitt mål är att lägga grund och utbilda unga hästar upp till Grand Prix! Jag är så glad över att @mustangsaddlery vill vara med i vår satsning. Följ gärna vår resa tillsammans på @emmalouisedressage.

Jag heter Lovisa Adamsson och är 15 år. I hela mitt liv har jag alltid tyckt om hästar då jag är uppväxt på en gård med hästar. När jag var 7 år fick jag min första dressyr ponny som jag tävlade nationell ponnydressyr på. 

Sedan 2015 har jag haft en ponny som heter Adrenalin, henne har jag startat tre stycken SM och ett NM. Vi tog SM-brons 2017 och lag NM-guld 2017 vi tävlade även küren på Elmia Scandinavian Horse Show 2017. 2017 fick vi också förfrågan om att tävla i Falsterbo, men vi tackade nej p.g.a att det blev för många tävlingar på kort tid. 

2018 hade vi ett flertal vinster och placeringar i de nationella klasserna. 2018 tog vi oss till A-final på SM och slutade till sist på en 6:e placering totalt. 

Vårat mål för 2019 är att ta en medalj på SM och att bli uttagna till NM. 

 

Jag heter Caroline Pettersson och är 34 år. Driver just nu en rehab gård för hästar utanför Norrköping. Jag har sedan 12 år tillbaka haft Frieser som jag tränar och tävlar. Främst i dressyr men även i hoppning och fälttävlan. Gör uppvisningar runt om i Sverige och kör bröllop. 
Nu är siktet inställt på att tävla mera och utvecklas främst inom dressyren.
Innan jag fastnade för just Frieser för snart 13 år sedan hade jag halvblod och swb/fullblod. Då låg hela mitt fokus på hoppning och fälttävlan, tävlande en hel del. Sedan blev det Frieser. De optimala allroundhästarna. A och O med utveckling och framgång är bra utrustning. Så jag är väldigt tacksam att jag fått sådan fantastisk hjälp med alla mina sadlar av kunnig personal på MustangSaddlery.

Jag heter Wilma Sjöblom och är 15 år. Har ridit och haft hästar i hela mitt liv och bor på en hästgård i Stockholm. Min häst heter Ora’miss och henne har jag utbildat själv. När hon kom till mig var hon bara inriden så hon är väldigt speciell för mig. Jag har haft henne i lite mer än 2 år och förra året debuterade hon på hoppbanan och gjorde de jättebra.

Nu kommer vi satsa mer på dressyren och se vart de leder oss. Hon är en shagyaarab som är guldiplomerad. Ora’miss har visat upp sig på både Elmia och SIHS. Hon är född 2007 och världens snällaste.  

Vi är jättetacksamma över att få vara en del av fantastiska MustangSaddlery då sadlarna är något av de viktigaste.

Text kommer.