Mitt namn är Emmalouise Wendin Löwgren, född -94 och är bosatt norr om Uppsala omringad av våra fantastiska hästar. Jag började min elitsatsning -15 tillsammans med Cosmo, och i år är vi aktuella för vårt första svenska mästerskap tillsammans. Lag-SM 2019!

Stallets egna ”Black Beauty” är femåriga Matheo. Målet tillsammans med honom under -19 är bland annat Falsterbo och Jönköping Horse Show.


Att skapa trygga och starka hästar är något jag brinner för. Mitt mål är att lägga grund och utbilda unga hästar upp till Grand Prix! Jag är så glad över att @mustangsaddlery vill vara med i vår satsning. Följ gärna vår resa tillsammans på @emmalouisedressage.

Alexander BP13 är en godkänd Barockpinto hingst , 50% Frieser och 50% Kwpn holländskt halvblod. Alexander har visat sin värdighet både inom aveln där han redan har tre godkända söner och ett flertal stjärnston efter sig och dressyren där han tävlat i Holland sista året. 10 starter i år med nio vinster och en 3:e placering i Z1 och Z2. Han har endast tävlat mot halvblod. Alexander är nu  hemkommen till sin nya ryttare Emmalouise i Sverige och de kommer nu fortsätta  att tävla upp i klasserna.

Jag heter Lovisa Adamsson och är 15 år. I hela mitt liv har jag alltid tyckt om hästar då jag är uppväxt på en gård med hästar. När jag var 7 år fick jag min första dressyr ponny som jag tävlade nationell ponnydressyr på. 

Sedan 2015 har jag haft en ponny som heter Adrenalin, henne har jag startat tre stycken SM och ett NM. Vi tog SM-brons 2017 och lag NM-guld 2017 vi tävlade även küren på Elmia Scandinavian Horse Show 2017. 2017 fick vi också förfrågan om att tävla i Falsterbo, men vi tackade nej p.g.a att det blev för många tävlingar på kort tid. 

2018 hade vi ett flertal vinster och placeringar i de nationella klasserna. 2018 tog vi oss till A-final på SM och slutade till sist på en 6:e placering totalt. 

Vårat mål för 2019 är att ta en medalj på SM och att bli uttagna till NM. 

 

Jag heter Caroline Pettersson och är 34 år. Driver just nu en rehab gård för hästar utanför Norrköping. Jag har sedan 12 år tillbaka haft Frieser som jag tränar och tävlar. Främst i dressyr men även i hoppning och fälttävlan. Gör uppvisningar runt om i Sverige och kör bröllop. 
Nu är siktet inställt på att tävla mera och utvecklas främst inom dressyren.
Innan jag fastnade för just Frieser för snart 13 år sedan hade jag halvblod och swb/fullblod. Då låg hela mitt fokus på hoppning och fälttävlan, tävlande en hel del. Sedan blev det Frieser. De optimala allroundhästarna. A och O med utveckling och framgång är bra utrustning. Så jag är väldigt tacksam att jag fått sådan fantastisk hjälp med alla mina sadlar av kunnig personal på MustangSaddlery.

Jag heter Wilma Sjöblom och är 15 år. Har ridit och haft hästar i hela mitt liv och bor på en hästgård i Stockholm. Min häst heter Ora’miss och henne har jag utbildat själv. När hon kom till mig var hon bara inriden så hon är väldigt speciell för mig. Jag har haft henne i lite mer än 2 år och förra året debuterade hon på hoppbanan och gjorde de jättebra.

Nu kommer vi satsa mer på dressyren och se vart de leder oss. Hon är en shagyaarab som är guldiplomerad. Ora’miss har visat upp sig på både Elmia och SIHS. Hon är född 2007 och världens snällaste.  

Vi är jättetacksamma över att få vara en del av fantastiska MustangSaddlery då sadlarna är något av de viktigaste.

Text kommer.